huuteli Mummu Ruusunen viime postauksen kommentissaan. Oon mie täällä. Iski kurkkutauti ja sen myötä vetelyys, väsymys ja v---tus. Iski sen verran heikon olon, että tänään kävin tutustumassa uuden asuinpaikkani terveyskeskukseen ja otatin nielunäytteen hoitajalla. Ei siellä mitään bakteeria ollut muhimassa, joten ilmeisesti vika on päässä ihan muuten vaan. Taisi jäädä siitä kevään potemisesta trauma.

Vetelehtiessäni sain sen verran aikaan, että lopultakin kokosin kesällä valmistuneen pitsineuletakin osat yhteen. Kerroinkin täällä, miten hankala ohjetta oli seurata. Sain kuin sainkin osat valmiiksi ennen muuttoa, ja myttäsin ne korin pohjalle, ja nyt terästäydyin ja ompelin osat takiksi. Tuli siitä takki. Ostin siihen napitkin, ja totesin että kaikki rullalangat on mökillä. Mutta asettelin napit näön vuoksi takin päälle.

Ripustelin sen henkariin ja laitoin nappien puuttuessa kiinni nuppineuloilla.

Lanka on Novitan Tennessee.

Kangaskaupasta tarttui käteen myös punainen pellavapala. Vähän ideaa olisi jo,mitä tästä tulee. Saas nähdä tuleeko, ja jos tulee niin milloin

Yhtä ihan outoa juttua haudon tässä mielessäni. Saa nähdä, mitä tästä tulee, huomenna olen vähän viisaampi asian suhteen. Ehkä.

Ja yksi asia, mitä olen hautonut tässä eri blogeja kierrellessäni. Kuulkaas, kultsipuppelit. Kun mie kuolen, niin voitteko pitää huolta siitä, että jälkikasvu ei julkaise blogissa, IRC-galleriassa, facebookissa, ylipäätään missään kuvia minusta ruumishuoneella makaamassa arkussa, vaikkakin liina naamalla ja muu ruumis peitettynä. Jos he haluavat ottaa kuvia kuolleesta minusta, kuvata vaikka vain osia ruumiinjäsenistäni (osuva nimitys tässä tapauksessa), niin annetaan ottaa (mikäs mie olen sitä estämään siinä vaiheessa), mutta en halua antaa niitä yleisesti tuntemattomien ihmisten töllisteltäväksi. En halua edes kuvia hautajaisistani julki, niin suuri henkilö (taas osuva nimitys) mie eläessäni olenkin ollut.

Kyllä vain, kaikkeen törmää blogeissa (monikko!) ja jokainen bloggaa tyylillään, mutta tämä on mun henk koht viimeinen tahtoni.

Edit: Selvennyksenä täytyy sanoa, että blogeissa (monikko!) joissa on kuvia vainajasta, se vainaja on bloginpitäjän omainen, ei blogisti itse. Kirjoitin tuon niin moniselitteisesti, että siitä saa pian väärän käsityksen.