Yritin vastata Susikairan Akan tissihaasteeseen, mutta tämä tilttasi jotenkin, enkä saanut liitettyä kuvaa mukaan. Yritän huomenna uusin voimin (tai itse asiassa ylihuomenna, koska huomenna olen Tampereella).

Mutta laitan vähän elonmerkkiä kuitenkin itsestäni. Aika on kulunut rattoisasti mökin seinää kaapien. Tänään roikuin taloustikkailla ulkorapulla ja raappasin mm oven yläpuolen maaleja pois. Sitten, viiden tunnin aherruksen jälkeen päätin lopettaa tältä illalta, ja jäädä hetkeksi mökille lepuuttamaan kättä ja hermoja. Ja katsomaan Unelmien poikamiestä (Stansta ainakin tietää tämän paheeni..) Mökillähän on nyt toimiva telkkari, sähkäri kävi viime viikolla laittamassa antenniviritykset kuntoon.

Tein iltapalaa, istuin  kamarissa, tukka pörrössä ja joka paikassa maalipölyä. Kuulin jotain pauketta, ja lähdin katsomaan, pappako on palannut kummittelemaan. Kurkkasin tuvan ikkunasta, ja näin kirvesmies Tapsan poikansa kanssa raahaamassa mökin seinustalle telineitä. Voi ihanat miehet! Nyt ei tee heikkoakaan raapia viimeisiä maaleja katonrajasta pois, ei tarvitse pelätä putoamista. Kyllä Hannin kelpaa.

Samalla Tapsa tarkasti mun aikaansaannokseni, ja sanoi että olen tehnyt oikein hyvää työtä, ei kun pohjamaalia ja maalia päälle vaan, kunhan saan loputkin maalit veks. Tänne kiipeilen sitten jatkossa.

Eli olen saanut maalit poistettua mökin alaosasta (siipirakennus on niin hyvässä maalissa, että siihen voi maalata päälle ilman maalien kaapimista), nyt voi kiivetä huoletta ylemmäksi.

Mökki näyttää edestä nyt tällaiselta:

Pääsispä jo pian maalaamaan... väri on jo selvä, maalausohjeet tarkistettu. Nyt töpinäksi, että pääsen heiluttelemaan pensseliä.