Niin alkaa tämäkin viikko olla pulkassa. Alkuviikko vierähti isosiskon seurassa, hän tuli tänne auton takapenkki ja takakontti täynnä jätesäkkejä, säkeissä kankaita. Kankaista suuri osa oli ollut menossa poltettavaksi, mutta pyysin säästämään ne mulle. Nimittäin sisko on ollut tyhjentämässä appiukkonsa jäämistöä, ja siellä oli mm ikivanhoja, siis todella vanhoja flanellihousuja ja -paitoja. Tiedättekö, millaisia alusvaatteita miehet ennen käyttivät, paksusta raitaflanellista ommeltuja pitkäpunttisia housuja, jotka kiristettiin edestä narulla kiinni. Nyt mulla on säkeittäin raitahousuja ja -paitoja, sekä myös ruudullisia flanellipaitoja. Niistä alkaa sitten syntyä jotain... odotellaan inspiraatiota, sekä sopivaa ajankohtaa. Kankaat vietiin mökin varastoon.

Mökillä on nyt oma remppa tällä erää tehty. Lattiat odottelevat kirvesmiestä, ja saavat olla maalitahrojen peitossa toistaiseksi. Tähän työhuoneeseeni aion järjestää itselleni ompelupöydän. Tällainen huone oli näytössä:

Ja tällainen sen jälkeen, kun olen tapetoinut (ruusuköynnös-)tapetilla, ja maalannut  ikkunanpuitteet, katon ja vähän lattiaakin :

Ikkunassa on väliaikaiset (ruusu)verhot, kunnes saan inspiksen penkoa vanhat verhovarastoni läpi. Uusia en raaski ostaa.

Siskon kanssa raahattiin jalasmökistä hylly odottamaan kunnostusta. Hyllyssä on kauniit sormipanelit, ja se on täyttä puuta, joten ajattelin kokeilla, saako siitä hiomalla ja maalaamalla käyttökelpoisen.

Sisko tiesi, että mökkiin keräilen ruusuastioita, ja vihje tuli ymmärretyksi. Ihan oikeaa Arabiaa tuliaisiksi:

Ja lisäksi siskon mukana tuli mökkiini uusi asukas: Mandi. Mandi tykkää kyllä oleskella ulkonakin, mutta en viitsinyt häntä palelluttaa piharappusilla, joten hän pääsi sisälle ja jäi ikkunalaudalle odottelemaan, milloin Nissan taas ajaa pihaan ja emäntä tulee Viivin kanssa käymään.

Varmaan tapaamme Mandin kanssa heti huomenna taas.