Tällaiselta varmaan tuntuu lapsesta, kun oppii kävelemään. Jee, kilttien ja kärsivällisten kanssaplokkaajien ansiosta mullakin on oikea, normaalin  näköinen blogilista tuolla sivussa laatikkoon tallennettuna Täytyy vielä jossain vaiheessa järjestellä aakkosjärjestykseen, ja uudet suosikit lisätä oikeille aakkospaikoille.

Nyt mie voisin kokeilla tähän linkin lisäämistä, ja jos oikein innostun, saatan kokeilla, saanko hiiren sisällä kuljetettua myös sen saamani tunnustuksen niin ettei se putoa matkalle. Mie se jaksan aina uudelleen muutenkin ihmetellä, miten se osoite säilyy tuolla hiiren sisällä, kun sen on jostain kopioinut. Ihmettä kerrakseen.                   
                                                    
1886289.jpg
No siihen se pläjähti, mutta kamalan isona :)) Eiei, ei Hanni mikään tumpelo ookkaan, mie otin siitä reunoista kii ja pienensin. Hitto kun mie oon HYVÄ!

Sitten se yritys kertoa, keneltä mie tämän sain. Sain tämän ensin susikairan akalta ja sitten vielä uudelta  tuttavuudelta Meeriltä . Kiitos!! Hahaaa! Nehän tuli tuohon, tosin kamalan pitkän pähkäilyn jälkeen. Nythän mie en muuta teekään kun linkittelen teitä kaikkia milloin minnekin.

Mie haluaisin antaa tämän eteenpäin vaikka kelle (olihan muillakin tällaisia vaikeuksia..?) mutta jos pari pitää valita, voisin laittaa tämän eteenpäin Eijalle Hehkuvaiselle, sekä Mamalle.

Nyt kun mie oikein alkuun pääsin, alan perehtyä vielä sivujen tekemiseen. Miten niitä nappeja ja kaikkia koristuksia saa tuonne reunaan? Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...!