Liskonainen haastoi minut oikein nimeltä vastaamaan Ofelian laatimaan meemiin. Eihän tällaisesta sovi kieltäytyä, siispä:

1. Mieluisin kotityösi? Onko mulla muka sellaista? Miettii.... miettii... ikkunoiden pesu keväisin, jos saan vaihtaa samalla kesäverhot ikkunoihin.

2. Inhoamasi kotityö? Kaikki loput Huuto. Imurointi ja silitys pahimpia.

3. Mikä on elämän tarkoitus? (Liskonainen vastasi 42?? Selitystä kaivataan) Klisee mutta totta: rakastaa ja olla rakastettu. Loppupeleissä mikään muu ei ole merkinnyt niin paljoa.

4. Minkävärinen sisustus kotonasi on? *katselee ympärilleen* Olkkarissa on viininpunainen ja harmaa, keittiö ja oma makkari, kh-huone ja muksujen huoneet  sinisävyiset

5. Mielenkiintoisin maa jossa olet käynyt? Asuin yhden kesän Indonesiassa Sumatran saarella keskellä viidakkoa kobria tieltä potkien. Se varmaan.

6. Tylsin maa jossa olet käynyt? Missään ei ole ollut tylsää... jaahas, fonttikin vaihtui ohueksi... oisko sitten Viro?

7. Ovatko kaikki taiteilijat mielestäsi boheemeja? Eivät ole, tunnen hyvinkin ei-boheemeja taiteilijoita. Tunnen kyllä myös boheemeja taiteilijoita. Ja boheemeja ei-taiteilijoita...

8. Oudoin omistamasi esine? Mulla on niin tylsän tavallinen koti, että nää oli ainoat joita voisin esitellä:

                   

Eli kiinalaiset lasipallot, muutaman sentin läpimitaltaan, joiden sisään on uskomattoman pikkutarkasti maalattu maisemia tuon alemman kuvan vasemmanpuoleisessa pallossa näkyvän pikkuruisen reiän kautta. Kuva ei tee oikeutta noille palloille.

9. Meri, järvi vai joki? Meri on arvaamaton ja pelottava, ja koska tykkään yli kaiken virtaavasta vedestä, vastaan joki.

10. Oletko tyytyväinen itseesi? Iän myötä aina vain enenevässä määrin. Ihminen muuttuu itselleen armolliseksi kun kuolema raapii persettä..pientä fiksausta teen kaiken aikaa silti.

11. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? Hidasliikkeinen, pullukka ja pyöreäsilmäinen pandakarhu.

12. Onko ruoka Suomessa kallista? No iliman muuta on! Tällaisen pienituloisen on välillä tosi vaikea tietää, miten päin kaupassa kävisi. EU:n myötä piti ruoan halventua, ja ehkä se hetkellisesti sen tekikin. Vuoden sisällä kauppakassini on kallistunut 20€/viikko.

Nyt haastan pari kaveria tähän vastaamaan. Eli Stansta ja Minz, alkakaahan laputt... eikun naputtaa.