Ihanko oikeesti me saadaan porukka kokoon Rauhalaan lauantaina. Jess!

Mukaan on nyt tällä tietoa tulossa (en jaksa linkitellä, katselkaa osallistujat tuolta mun sivupalkista) satunnaisessa järjestyksessä lueteltuna: Mimosa, Amalia, Ruska, Pellon pientareella, MK, alias Neliveto (mistähän mie tuon nelivedon olen keksinyt??) Stansta, Liskonainen ja mie ite. Jäikö joku pois? Kaksoslikka on uhannut soluttautua muina naisina joukkoon. Pari peruutusta olen saanut, Pami ei pääse eikä Minz. Harmi, mutta yhteensattumia ja muita sattumia aina tulee.

Kaikkea syötävää ja juotavaa saa tuoda mielin määrin  Eiköhän me ne selvitetä porukalla. Siellä on halpis hiiligrilli, sitäkin voidaan hyödyntää. Sauna lämpiää tauotta, vesipadan pesäkin vetää taas, enkä ole saanut kiukaasta aikaan häkämyrkytystä enkä tulipaloa, vaikka se ei ihan kunnossa nuohoojan mukaan olekaan. Suihkuun saa mennä kuka haluaa sähköiskuja   Makuupusseja mukaan mahdollisimman monta. Vien täältä kotikotoa sinne pari patjaa, siellä on kaksi vuodesohvaa (jos ne molemmat mahtuvat aukeamaan samassa huoneessa) ja yksi ilmapatja.Mun viereen sänkyyn saa tulla kuka v89

*m  <------------------Iinalta terkkuja... siis kuka kestää mun kuorsaamisen. Kuorsaan ihan oikeasti ja kovaa, kertovat silminnäkijät.

Sitten pari käytännön juttua vielä. Jos joku vielä kaipaa ajo-ohjeita, laittakaa sähköpostia osoitteeseen [email protected] Jos joku tulee junalla, haen asemalta kyllä. Ja sitten: jos joku keksii kivaa tekemistä, yhteislaulua, leikkiä tai muuta hauskaa, niin vinkkejä vastaanotetaan. Mökillä on mölkky, mutta olisiko kiva idea pelailla jotain muutakin? Saatte ideoida ihan vapaasti. Paikkoja ei saa rikkoa, muuten toiminta on vapaata

Ja sitten ihan hassu pyyntö: mökillä on varmaankin astioita, lautasia, laseja jne, mutta siellä ei ole tarpeeksi kahvi- tai teemukeja. Haluaisin, että jokainen toisi mukanaan oman näköisensä mukin. Käytetty, uusi, kirpparilta hankittu, mikä tahansa. Ja sen saa lähtiessään ottaa mukaansa tai jättää mulle mökille muistoksi käynnistä. Ei mitään kallista, mutta jokaisen oman persoonan näköinen muki. Sopiiko?

Luulen että joudutte läävään, likaiseen mökkiin, jossa on sekaista ja epämiellyttävää (hämähäkit yritän häätää tiehensä, terveisiä Stanstalle). Olen nimittäin maalannut ulkona ja sotkenut sisällä, enkä kerkiä suursiivota ennen lauantaita. Kohta lähden viimeiseen rynnistykseen, ja maalaan julkisivun toisen puolen toiseen kertaan. Kaksosjätkä maalaa huomenna päädyn korkeimmat kohdat, ja ulko-oviin ostin tänään maalit, ja SE ON SIINÄ! Mutta ikinä en enää maalaa mitään missään koskaan ikinä. En!

Muutamankin kerran olen tämän kesän aikana kysynyt itseltäni, että olenko ihan viisas. Saan aina saman vastauksen

Mutta tavataan pölypallojen seassa, pääasia että saatiin hieno porukka kokoon. Ai lav juu ool!

(P.S. Tämä pitkä tyhjä alapuolella ennen kommenttilaatikkoa on Iinan aikaansaannos, enkä osaa korjata sitä. Se hyppäsi näppäimille kaksi kertaa ja toisen kerran teki paperin loppupään tyhjää täyteen )