Tässä viimeisimmät aikaansaannokseni.

2059482.jpg

Piti laittaa eripariset tossutkin näytille, kun on molemmat valmiina, ja paljon jo jalassakin pidetty. Eriväriset etuläpät niihin tuli, vaikka peilikuvana palaset neuloin. Mutta tässä ei taida haitata, kun on muutenkin niin montaa väriä.

Sukat tein itselleni, halusin pitkästä aikaa neuloa sukkia, ja tein varsiin sydänkuviot. Kun sain ne valmiiksi, ne hävisivät salamannopeasti tytön kaappiin. Eli mulla ei itsellä ole siis uusia sydänsukkia, tytöllä sensijaan on.

Pussukalle tulee käyttöä joulua ajatellen. Kiristysnyöri on väliaikainen, korjaan kiristyssysteemiä vielä, mutta piti laittaa kuva, tätä pussukkaa nimittäin ompelin kaksi (!) päivää. Pohja on vanulla vahvistettu, sydänkuvioin tikattu, ja reunuksissa on erikokoisia tilkkuosioita, joista tulee taskut, ja taskuihin on kiva piilottaa vaikka mitä yllätyksiä. Tässä vielä pussukan toinen puoli:

2059483.jpg

Sitten tein vielä paksusta Mambo-langasta tytölle baskerin, ja siitä tuli NIIN RUMA!!! että sitä ei voi kukaan laittaa päähänsä ihmisten ilmoille. Puran tekeleen, ja teen uuden mallin omasta päästä. Tämä oli uusimmasta Novita-lehdestä, mallin mukaan tehty, eikä tullut yhtään oikean näköinen.

Toisen pussukan ajattelin vielä tehdä joululahjaksi, ja ostin tänään Eurokankaan palakorista jouluisia kankaita, ne pyörii parhaillaan pesukoneessa. Ideoita pursuilee päässä, on siis käärittävä hihat ja aloitettava jotain uuttakivaa.