No aloitan huonoilla. Tää päivä nyt vaan on tuomittu menemään perseelleen. Se alkoi aamulla, kun petasin sänkyä, ja tiputin sängyn yläpuolella olevasta hyllystä keijun lattialle.

Pikaliimaa en taida uskaltaa enää käyttää siiven liimaamiseen

Sitten ajattelin siirtää rasian, jossa on klemmareita, nastoja jne omalle paikalleen piirongin laatikkoon. Otin kiinni kannesta ja kansi jäi kouraan.

(kuvassa vain pöydälle jääneet, lattiaa en jaksanut kuvata. Ei kestänyt hermo.)

Sitten aloitin aamusta soittamaan pankkiin varatakseni ajan omalle pankkineuvojalleni. "Olette soittanut henkilökohtaisen pankkineuvojanne numeroon", kertoo ystävällinen miesääni. Mie siihen henkäisin, että ai niinkö, kiva kuulla! "Pankkineuvojanne puhuu juuri toista puhelua, tai ei ole jostain muusta syystä juuri nyt tavoitettavissa." Kun kone ilmoitti tämän neljän tunnin ajan vartin välein, ei voinut kuin huokaista, että jo on kova täti puhumaan puhelimessa! "Yhdistämme teidät nyt asiakaspalveluumme, älkää katkaisko puhelua". No en katkaissut ennenkuin viisi minuuttia väliaikamusiikkia ja hetkinen vielä-tokaisuja kuunneltuani. Ja kohta yritän uudelleen:" Olette soittanut henkilökohtaisen pankkineuvojanne...." Kahdeksannentoista kerran jälkeen sanoin miehelle, että haist sie pitkä paska!

Päätin, että kun tää päivä kerran menee munilleen, maksimoin v***'tutukseni ja puran koristeet kuusesta ja kannan kuusen pihalle. Sitä neulasröykkiötä en halunnut myöskään ikuistaa kameralla. Kuusesta jäi ranka jäljelle, ja neulaset olohuoneen, keittiön, eteisen, tuulikaapin, vessan ja kodinhoitohuoneen lattialle. Levittäjänä mm Iina, joka halusi osallistua kuusen purkuun, ja Viivi, joka  halusi puolestaan osallistua Iinan jahtaamiseen. Jee, siinä lensi kissat, koirat, neulaset ympäri kämppää.

Kehuin tuolla aiemmin, että kuusesta tuli ihan kivan näköinen, kun laitoin siihen kahdet kynttilät, normi-kuusenkynttilät, sekä tuikkunauhan. Paitsi että kun otin valot pois, ne oli menneet sikinsokin toistensa ympäri, ja kyse oli tällaisesta älykkyystestistä, jossa ainoastaan yhdellä tavalla saat oikottua nauhat ojennukseen. En osannut. Lopulta kädessäni oli syherö, jossa oli kahta plaatua kuusenvaloa toisiinsa kietoutuneita, ja kun yritin yhdestä kohtaa avata solmuja, solmu siirtyi toiseen kohtaan. Kaksoslikan kehoituksesta se paskaläjä löytyy nyt täältä.

(=keittiön roskis).

Muistuttakaa mua ens jouluna hyvissä ajoin ennen joulua, että sulla ei sitten ole kuuseen valoja tänä vuonna. Ellen ole matkustanut Thaimaaseen jouluani viettämään.

Hyvänä uutisena kerron, että olen eilen käynyt katsomassa kivaa vuokrakolmiota, ja teen siitä vuokrasopimuksen. Asuntoon laitetaan uuden tapetit ja maalit ennen mun muuttoa, joten pääsen ihan siistiin kotiin muuttamaan. Kuvia tulee sitten joskus, kun menen siellä seuraavan kerran käymään. Tai voinhan mie pohjapiirroksen teille esitellä, että saatte sanoa, onko hyvä vai ei.   www.es-laatuasunnot.fi/index2.php

No, saanko mie muuttaa tuonne?