Tänään sain uuteen kotiini ruokapöydän, tuolit ja lasivitriinin. Vielä jäi puuttumaan senkki, joka on tarkoitettu esim olohuoneeseen, mutta mie laitankin se keittiööni. Sitten näette, sen toimitus vähän viivästyi.

Kaksi riskiä miestä kantoi huonekalut sisälle, ja ilahduin kovasti siitä, että myyjä oli informoinut mua väärin: vitriini olikin koottuna, vaikka myyjä sanoi sen tulevan osissa. Sensijaan en ilahtunut siitä, että miehet jättivät hirmuisen painavan vitriinin pahvikääreissään olkkarin ovelle. Purin pahvit päällä ja raahasin sen paikoilleen seinän viereen. Vain kaksi kertaa se meinasi kaatua.

Tuolit piti vain purkaa paketeistaan, mutta pöytään piti ruuvata jalat kiinni. Mutta miten voi edes aloittaa kokoamista, kun käyttöohje näyttää tältä:

Huomatkaa yläkulmassa oleva symboli:

Haloo, mie olen sinkkunainen, ja kädessäni pysyy kyllä meisseli ja porakone, mutta kahdeksi mie en osaa enkä suostu jakautumaan. Eikä mulla ole miestä. Uhmallanikin pistin ne jalat kiinni ihan itse. Sekä noteerasin ohjeessa olevan virheen. Kohdassa 1 kielletään laittamasta osaa oikeinpäin, ja perään käsketään laittamaan se oikeinpäin. Onneksi olen ennenkin ujuttanut puun sisään tuota pötkelöä, ja tiesin, että jos sen tipauttaa sinne väärinpäin, niin homma kusee pahasti. Ei sillä että olisin esim puutarhakeinua kootessani niin tehnyt. Muuten tuli mieleen......

Pöytään tuli tukevat jalat. Mutta se makasi selällään, jalat pystyssä lattialla. miten käännät painavan, kokopuisen pöydän oikeinpäin, kun ohjeessa sanotaan näin:

Juu, kuvassa kerrotaan symbolikielellä, että kun jalat on saatu paikoilleen, sitä ei saa kellauttaa pystyyn. Miten sen sitten saat oikeinpäin? Mie otin pöytää laidasta kiinni ja kellautin sen pystyyn. Ei käynyt kuinkaan. Jalat ei katkenneet eikä irronneet.

Nyt mun olkkarin nurkassa näyttää tältä (Iskun Meri-sarjaa)

Loppu olohuone sitten onkin täynnä pahvia. En jaksanut niitä edes autoon koota, lykkäsin huomiseen.